Ib, Eva og Sandbakkegård

 

Ib og Eva har nu i en længere årrække boet på Sandbakkegård, hvor de tilsyneladende føler sig godt tilpas. Ib arbejder med vedligeholdelse af de mange bygninger, samt med at holde de store græsarealer -- og Eva har travlt på sit lille kontor med regnskaber for folk ude i byen. Den flotte hovedbygning, hvid med sort, skinnende tegltag og med en sød, lille havestue og to franske altaner -- virker imponerende. En 12 m høj flagstang knejser på de velholdte græsplæner.

Jordvarmeanlægget fungerer fint. Den lille havestue åbner sig smukt ind til spisestuen. De to dagligstuer tager sig fornemt ud. Ib arbejder ihærdigt med vedligeholdelsen af de mange bygninger samt de mange tilhørende arealer med skov og græs.

Hovedtrappen fører fra den store hall op til førstesalen med to store værelser og badeværelse. Flot ser det ud. Ikke for ingenting blev huset af håndværkerne - under opførslen - kaldt Lille Amalienborg. 

Helle er bosat på Amager. Hun er ansat i en børneinstitution i Dragør, hvor hun til fulde udnytter sin uddannelse til - sammen med børnene - at arbejde med musik og drama.

Jan, der bor nord for København, sammen med sin Lisbeth, arbejder stadigvæk indenfor busdriften i Storkøbenhavn. Lisbeth er uddannet sygeplejerske.