Steen Marslew, advokat(H), Advodan, Holbæk

 

            Lydia og Valder

      

Annika

Steen er højesteretssagfører, mægler og partner i advokatfirmaet Advodan i Holbæk. Firmaet har fundet nye og større faciliteter i den sydlige ende af Holbæk by. Steen har en travl hverdag med møder og retssager fordelt over store dele af landet, hvilket medfører mange og lange ture i bil, hvilket dog tilsyneladende ikke generer ham. Der er også tid til at sejle, gå på jagt og stå på ski.

Steen bor i Arnakke i en dejlig ejendom med en flot udsigt over Tempelkrogen - sammen med jagthunden Thor og katten Sophus. Han er nu flytte sammen med sin kære Susanne hér. - Susannes datter, Annika, har nu fuldendt sin uddannelse som sygeplejerske. - Signe bor sammen med Christoffer samt datteren Lydia og sønnen Valder i Vipperød. - Mia bor i Holbæk sammen med sin ven Simon - og Laura bor sammen med Jens i København. Hun arbejder meget, samtidig med at hun læser videre. -  Ejendommen, der består af to sammenbyggede afdelinger omkring det store køkken-alrum, er nyistandsat overalt og er særdeles rummelig. I en meget stor, lukket, have bag huset kan dyrene tumle sig, og vi andre glæde os ved f. eks. Skt. Hans bål og familiefester.

 

Marianne Marslew, UU-vejleder, Nordvestsjælland

        Karoline

            Karl-Emil

Marianne har et hårdt - men for de unge givtigt - arbejde som UU-vejleder - Ungdommens Uddannelsesvejledning - med kontorer i Holbæk kommune. Marianne har været lærer og ungdomsvejleder på Jyderup skole gennem 20 år, og hun har nu - for nogle år siden - ved en omstrukturering helt forladt undervisningen for at hellige sig rådgivningen af de unge.

Marianne og Henrik bor som de plejer i Ll. Grandløse udenfor Holbæk. Henrik er blevet fuldtidsansat ved Holbæk kommunes 10. klasses projekt, men fortsætter med diverse freelance opgaver indenfor ski-verdenen og lejlighedsvis som kommentator ved Eurosport. Han skal nu for 5. gang deltage i Vasaløbet.

Anna på 19 bor hjemme. Andreas og hans Sidsel bor i et dejligt hus i Hvidovre sammen med deres lille søn, Karl-Emil og datteren Karoline. De har begge fuldendt deres studier og arbejder flittigt, ofte afbrudt af længere rejser verden over. -  Katrine på 29 har ligeledes slået sig ned i København og arbejder med fysioterapi, og hun har fundet sig en hyggelig lejlighed sammen med sin Rasmus.

     

,

 

                                                   Lergravsvej 27

Solceller på taget fra 2014

 

                                                       

&&&&&&&&&&